Beliggenhed

ASTRO-KRYSTALHUSET

CONNIE KROMANN

BELIGGENHED

 

Astro-Krystalhuset er beliggende Sløjen 18, 2670 Greve. Der er tre ringeklokker. Det er vigtigt, at du ringer på den, hvorpå der står Astrolog. Så ved jeg, at det er til mig.

S-tog:

Nærmeste S-station er Hundige Station. Når du kommer ud af stationsbygningen, drejer du til højre og går langs med Waves, hvor Bilka ligger sidst. For enden af centret går du skråt over parkeringspladsen på højre hånd. Når du står ved det lysregulerede kryds: Hundigegårdsvej og Godsvej, kan du se mit hus. Jeg bor i huset med det hvide skilt, hvorpå der står Astro-Krystalhuset. Gå hen af græsrabatten, ind gennem lågen og ring på den af de tre ringklokker, hvorpå der står Astrolog. Der er ca. 20 minutters kørsel med S-toget fra Hovedbanegården til Hundige Station og 10 minutters gang fra Hundige Station og hen til mig.

 

Bus

Der er følgende busforbindelser til Hundige station:

300S - 400S - 600S - 854.

 

Motorvej

Hvis du kommer ad motorvejen fra København, kører du fra ved Greve Nord, ved opkørsel nr. 27, og drejer til venstre. Ved det første lysregulerede kryds, er der en tankstation. Her drejer du til venstre ad Lillevangsvej og kører ned ad Hundigegårdsvej, som er den anden vej på højre hånd:

 

Ved den sidste vej på venstre hånd inden lyskrydset drejer du til venstre ad Sløjen. Kør derefter ad første gren til højre og helt nede i bunden til højre ligger nummer 18. Det er altså ikke i selve Waves storcenter, men i villakvarteret skråt overfor. Der er gode parkeringsmuligheder på vendepladsen udenfor.

Min uddannelse er indenfor følgende alternative områder:

 

  • 3 ½ års uddannelse i astrologi på Skandinavisk Astrologiskole.
  • 2 års uddannelse i håndlæsning hos en professionel håndlæser.
  • 1 års uddannelse i krystalhealing på Den Danske Krystalhealerskole v/Jette Holm.
  • Siden 1995 har jeg arbejdet som professionel astrolog og siden 1999 som håndlæser.

Center for kiromanti og astrologi | Adresse: Sløjen 18, 2670 Greve | Tlf. +45 21 76 73 82 | E-mail: connkromann@gmail.com

Copyright @ All Rights Reserved