Astrologi og håndlæsning

ASTRO-KRYSTALHUSET

CONNIE KROMANN

ASTROLOGI OG HÅNDLÆSNING

 

Konsultationen tager en til to timer. Inden vi mødes, har jeg brugt cirka tre timer på den astrologiske analyse.

ASTROLOGI


 

Det nøjagtige klokkeslæt og sted for din fødsel kan fås i et af landsarkiverne mod betaling af cirka 700 kroner. Hvis du ikke kender dit nøjagtige fødselstidspunkt, trykker du med musen på den orange linje og udfylder landsarkivets elektroniske blanket nederst på siden. Selvom du ikke kender jordemoderens navn, kan de næsten altid finde det alligevel. Landsarkivet modtager betaling med check, giro eller bankoverførsel, og svaret kommer med posten cirka 3 uger efter.

Kærlighedshjulet kan fortælle dig, hvilke partnere du passer sammen med. Endvidere kan jeg ved hjælp af astrologien fortælle dig, hvilke job, du er egnet til, og hvad du skal lære i dette liv. Konsultationen er mundtlig. Hvis du ønsker at få optaget det på bånd, kan du enten selv tage et par kassettebånd med, eller købe dem hos mig til samme pris som i butikkerne. Ved den astrologiske tolkning tyder jeg et års fremtid foruden fødselshoroskopet.

HÅNDLÆSNING


 

Det er utroligt, hvad jeg kan læse i hænderne. Mange af mine klienter vælger at komme igen en gang om året for at få et nyt årshoroskop og en ny håndlæsning.

 

 

Hvis du ønsker at få det optaget, må du optage det på din mobil. Hos mig får du kun selve horoskoptegningen.

Center for kiromanti og astrologi | Adresse: Sløjen 18, 2670 Greve | Tlf. +45 21 76 73 82 | E-mail: connkromann@gmail.com

Copyright @ All Rights Reserved